Hos Albertslund og Bays Låseservice har vi mange års erfaring inden for penge- og brandskabe, og vi sætter en ære i at rådgive dig grundigt, så du er sikret et produkt, der dels har en lang levetid og dels lever bedst op til dit behov.

Når du skal vælge penge- eller brandskab bør du indledningsvis overveje, hvad du vil sikre, og hvad du vil sikre imod. Du bør også vurdere, om du både ønsker at brand- og tyverisikre, eller om du kun har brug for enten brand- eller tyverisikring.

Om et skab er indbrudstestet vil fremgå på indersiden af skabets dør, hvor der normalt vil sidde et certifikat, såfremt det er tilfældet. Forefindes der ikke noget certifikat, er skabet som udgangspunkt ikke indbrudstestet og bør ikke anvendes til brand- eller tyverisikring.

Når du har fundet frem til, hvilken skabstype du vil bruge, bør du overveje hvilken type aflåsning, du ønsker, og her er der 3 typer låse at vælge mellem: Nøglelåse samt mekaniske- og elekroniske kodelåse.

Elektroniske kodelåse er som udgangspunkt lettere at betjene i det daglige, og de yder desuden flere muligheder så som tidsforsinkelse, tidsstyring, mulighed for flere koder, one-time-kode, adgangskontrol osv. Og de giver desuden mulighed for opkobling til alarmsystemer og adgangskontrol.

Mekaniske kodelåse åbnes med 3 eller 4 koder ved at dreje skiftevis til højre og venstre på kodehjulet. Omstilling er let håndterbart og foretages let ved brug af en omstillingsnøgle. Mekaniske kodelåse er driftssikre, men er i dag stort set udkonkurreret af elektroniske kodelåse, som er nemmere at bruge.

Vores pengeskabe og brandskabe leveres i dag som standard med nøglelås. Vi anbefaler omstilbare nøglelåse, så du let og hurtigt kan omstille låsen til et nyt sæt nøgler, hvis en nøgle er mistet.

Vi kan både tilbyde at levere vores pengeskabe og brandskabe uden indretning, hvilket giver dig mulighed for selv at stå for dette, men vi indretter også gerne, så skabet er designet mest optimalt ud fra det enkelte behov.

Har du yderligere spørgsmål eller ønsker du rådgivning i hvilket pengeskab eller brandskab, der dækker dit behov bedst, er vi klar ved telefonerne på 4364 0080.

Altikon penge- og brandskab

Vi fabrikerer også til udgående Altikon penge- og brandskabe. Ring for yderligere information.

Nøgleskab

Nøgleskabe findes i mange forskellige varianter, nogle er kun til opbevaring, mens andre er sikret mod tyveri.

Indmurings værdiboks

Vi leverer og monterer indmurings-boks samt små bokse til private hjem.

Brandhæmmende værdiskab

Værdiskabe findes i mange størrelser og varianter, og kan være brandhæmmende, men der er fokuseret på sikkerheden mod indbrud.