Vi har mange års erfaring

Hos Albertslund og Bays Låseservice har vi mange års erfaring inden for penge- og brandskabe. Vi sætter en ære i at rådgive dig grundigt. Derfor er du sikret et produkt, der dels har en lang levetid og dels lever bedst op til dit behov.

Vi rådgiver dig grundigt

Når du skal vælge penge- eller brandskab bør du indledningsvis gøre dig nogle overvejelser. Hvad vil du sikre, og hvad du vil sikre imod. Du bør også vurdere, om du både ønsker at brand- og tyverisikre. Måske har du kun brug for enten brand- eller tyverisikring.

Indbrudstestede skabe

Om et skab er indbrudstestet vil fremgå på indersiden af skabets dør. Her vil der normalt vil sidde et certifikat, såfremt det er tilfældet. Forefindes der ikke noget certifikat, er skabet som udgangspunkt ikke indbrudstestet. I givet fald bør skabet ikke anvendes til brand- eller tyverisikring.

Forskellige skabstyper

Når du har fundet frem til, hvilken skabstype du vil bruge, bør du overveje hvilken type aflåsning, du ønsker. Der er 3 typer låse at vælge mellem: Nøglelåse samt mekaniske- og elekroniske kodelåse.

Elektroniske kodelåse er som udgangspunkt lettere at betjene i det daglige. De yder desuden flere muligheder. Disse kan være tidsforsinkelse, tidsstyring, mulighed for flere koder, one-time-kode, adgangskontrol osv. De giver desuden mulighed for opkobling til alarmsystemer og adgangskontrol.

Mekaniske kodelåse åbnes med 3 eller 4 koder ved at dreje skiftevis til højre og venstre på kodehjulet. Omstilling er let håndterbart og foretages let ved brug af en omstillingsnøgle. Mekaniske kodelåse er driftssikre, men er i dag stort set udkonkurreret af elektroniske kodelåse, som er nemmere at bruge.

Vores pengeskabe og brandskabe leveres i dag som standard med nøglelås. Vi anbefaler omstilbare nøglelåse, så du let og hurtigt kan omstille låsen til et nyt sæt nøgler, hvis en nøgle mistes.

Skabe med og uden indretning

Vi kan både tilbyde at levere vores pengeskabe og brandskabe uden indretning, hvilket giver dig mulighed for selv at stå for dette. Men vi indretter også gerne, så skabet er designet mest optimalt ud fra det enkelte behov.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du rådgivning i pengeskabe eller brandskabe, er vi klar ved telefonerne på 4364 0080.

Altikon penge- og brandskab

Vi fabrikerer også til udgående Altikon penge- og brandskabe. Ring for yderligere information.

Nøgleskab

Nøgleskabe findes i mange forskellige varianter, nogle er kun til opbevaring, mens andre er sikret mod tyveri.

Indmurings værdiboks

Vi leverer og monterer indmurings-boks samt små bokse til private hjem.

Brandhæmmende værdiskab

Værdiskabe findes i mange størrelser og varianter, og kan være brandhæmmende, men der er fokuseret på sikkerheden mod indbrud.