Velrenommeret låsesmed

Albertslund og Bays Låseservice er en velrenommeret låsesmed med mere end 50 år på bagen. Forretningen indehaves i dag af Johnny Hjort.

Johnny er oprindelig udlært som smed i Carl Seiferts pengeskabsfabrik. Her gik en del af læretiden gik med at montere boksanlæg i banker. Efterfølgende arbejdede Johnny som montør i nogle etablerede låsefirmaer. I 2002 købte Albertslund og Bays Låseservice, der på dette tidspunkt havde firmaadresse i Albertslund.

Umiddelbart efter overtagelsen flyttede Johnny firmaet til Ishøj. I 2005 flyttede han forretningen videre til Greve, hvor den stadig har adresse i dag.

Stor låse- og tømrererfaring

I vores forretning møder du også Jørn Petersen, der har været med i Albertslund og Bays i alle årene. Jørn er uddannet tømrer, og han har mange års erfaring i både trædøre og jerndøre. Med Jørns store viden indenfor tømrerarbejde og Johnnys tilsvarende indenfor låse, supplerer vi til hinanden perfekt. Vi kan derfor tilbyde stor know-how og totalløsninger af meget høj kvalitet, når det handler om låse.

Fra mekanisk til elektronisk sikring

Verden har ændret sig, og den er blevet mere digital. Dette gælder naturligvis også i låsebranchen. I Albertslund & Bays Låseservice arbejder vi  overvejende med elektroniske låse og sikring. Vi har videreuddannet os gennem årene, hvilket bevirker at vi har stor viden om alle de mange produkter og muligheder. Derfor kan vi rådgive dig grundigt og helt ned i detaljen, når du skal have installerede en ny låse- eller sikringsløsning.

Og med mange år på bagen, kan vi naturligvis også hjælpe, hvis dine låse eller låsesystemer er af ældre dato. Og vi kan normalt skaffe de dele, der skal bruges, hvis en reparation er påkrævet. Vi handler naturligvis med kendte aktører som fx Assa Abloy

Private og erhverv

Vi servicerer både det offentlige, erhverv og private, og alle vores kunder er lige vigtige for os. Derfor kan du trygt ringe til os – og det uanset om du blot skal have omstillet din lås, eller om du har brug for en ny avanceret sikringsløsning.

Kontakt os

Hvis du har brug for en låsesmed, vil tale med en sikringstekniker eller ønsker et uforpligtende tilbud, så kontakt os nu enten på mail her eller på 43 64 00 80.