Dormakaba

Albertslund & Bays er forhandler af dormakaba produkter.

Global leverandør af fremtidssikrede hardwareterminaler til ProMark

dormakaba blev etableret i 2015 som følge af en fusion af virksomhederne Dorma Group og Kaba Group. I dag er de globalt en af de tre største virksomheder inden for sikkerheds- og adgangsløsninger med en omsætning på mere end 2 milliarder CHF og i omegnen af 16.000 medarbejdere. dormakaba er aktiv i flere end 50 lande, og de har aktiviteter i form af produktion, distribution og service på alle relevante markeder.

dormakaba er Mark Informations leverandør af hardwareterminaler til ProMark. I samarbejde med ProMark  har de udviklet en optimal integration mellem ProMark og Kaba 9700 og 9600-terminalerne. Via en moderne, Android-baseret app udnyttes fordelene i ProMark-dialoger og -logik, og en ensartet brugeroplevelse på tværs af alle ProMark-grænseflader leveres til kunderne – uden at gå på kompromis med krav til sikkerhed samt stabil drift fx under hårde, fysiske betingelser.

Om DormaKaba

Dorma og Kaba bliver dormakaba – et smart skridt mod smart access-løsninger.

Med over 150 års erfaring og millioner af produkter og løsninger installeret over hele verden er dormakaba en pålidelige partner til sikker og fleksibel adgang til bygninger og værelser.

Vi er der for dig i alle udviklingsfaser af dit byggeprojekt – fra den indledende høring til sidste dørhåndtag. Vi rådgiver dig professionelt ud fra dine konkrete behov og forudsætninger.

Vi kan bidrage med en bred produktportefølje fra pålidelig kilde • Med omkring 16.000 medarbejdere og partnere kan vi servicere dig i mere end 130 lande. Det betyder, at uanset hvor du er i verden, drager du fordel af fremtidsorienterede produkter, løsninger og tjenester.

Vores kundeserviceteam yder teknisk support på højt niveau, og de sidder klar til at hjælpe dig.

Stort netværk

Vi har et stort netværk af pålidelige partnere. De har høj viden om vores produkter og befinder sig over hele Danmark. De forhandler vores produkter, samt yder support og service.

På Vestegnen hedder partneren Albertslund & Bays.

Kilde: dormakaba-skanbolt.com

Dorma oval cylinder
Dorma systemnøgle