Nøgler

Har du for få nøgler, eller har du for mange?

Mangler du et ekstra sæt nøgler, så kan vi hjælpe. I de fleste hjem har hver beboer en nøgle til huset. Men nogle gange mistes den, ligesom der kan komme tilflyttere til boligen. I de tilfælde er der brug for et ekstra sæt. Og her kommer vi ind i billedet.

Nøgler fra førende leverandører

Uanset hvilken type nøgle du har brug for, kan vi hjælpe. Vi tilbyder kvalitetsnøgler fra førende leverandører på markedet, herunder Ruko, Medeco og Dorma.

Vi tilbyder også nøgler i forskellige sikkerhedskategorier lige fra de gængse, som vi kender dem, til systemnøgler og kopisikre nøgler. Og er du i tvivl om hvilken type, der er mest velegnet til dit behov, rådgiver vi dig grundigt.

Er nøglebundtet for tungt?

Der er stadig mange ejendomme, hvor der findes flere adgange, udover i boligen, fx til skure, postkasser og lignende, med hver sin nøgle. Og er der mange adgange, er der mange i bundtet.
Hvorfor ikke bruge samme nøgle til alle adgange?

Er din ejendom sikker?

Har du fået tjekket dine låse for nyligt? Og er dine nøgler tidssvarende? Hvis ikke kan det hurtigt blive en ærgerlig og dyr affære. Så måske er det på tide at få en gennemgang af nøgler og låse af din låsesmed. Vi kører gerne – helt uforpligtende naturligvis – ud og gennemgår din ejendom. Og er der basis for forbedring, lover vi dig grundig rådgivning og et skarpt tilbud på den helt rigtige løsning.

Vi har mange års erfaring

Hos Albertslund og Bays Låseservice har vi mange års erfaring med sikkerhed til både private hjem og erhverv. Vi tilbyder et stort udvalg af nøgler til både almindelige og mekaniske låse for god sikring af dit hjem og dit firma.

Kontakt os

Ønsker du besøg, har du spørgsmål eller vil du have en uforpligtende samtale så kontakt os i dag på 4364 0080. Du kan også sende os en mail her