Står du med et akut behov for en låsesmed i Vallensbæk eller har du brug for en låsesmed, der kan tjekke dine låsesystemer for at vurdere, om de er tidssvarende, så kontakt os hos Albertslund og Bay´s Låseservice!

Vi har den mission, at vi vil være den bedste låsesmed syd for København. Så har du brug for en dygtig og kompetent låsesmed, der kan være i Vallensbæk på kort tid, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Låsesmed til alle typer opgaver

Vi kan klare stort set alle opgaver indenfor vores fag. Du kan derfor roligt kontakte os, når du har behov for en låsesmed – uanset opgavens type eller omfang.

Vi kan bl.a. løse opgaver, der omhandler:

  • Et tjek af dine låse, er de sikre og tidssvarende?
  • Nøglefabrikation af diverse nøgler
  • Systemer for adgangskontrol
  • Gittersikring
  • Rådgivning om penge- og brandskabe
  • Og meget mere…

Mere end 25 års erfaring fra faget

Vores erfaring, faglige ekspertise og høje serviceniveau er med til at give dig låseservice og løsninger i højeste kvalitet.

I vores virke som låsesmede har vi igennem årene udvidet vores kompetencer og oparbejdet erfaring med mange forskellige områder. Du kan derfor roligt kontakte os, uanset hvilken låseopgave, det drejer sig om.

Også døgnservice i Vallensbæk

Kan du ikke komme ind i din lejlighed eller dit hus, fordi du har smækket dig ude? Så kontakt os, vi kører også døgnservice til Vallensbæk. Du kan derfor, uanset hvornår på døgnet du får brug for en låsesmed, kontakte os på 43 64 00 80.

Altid klar med et uforpligtende og gratis tilbud

Har du brug for at få lavet et tjek af dine låse for at få vurderet, om de er tidssvarende, eller vil du have et tilbud på udskiftning af alle låsene i dit hus i Vallensbæk?
Så kontakt os og få en fair pris på den mest optimale løsning.

Kontakt os for et tilbud på din opgave på 43 64 00 80 eller udfyld vores kontaktformular.

Vi er autoriseret Assa Abloy, Medeco og dormakaba forhandler.