Har du adresse i Taastrup og brug for en låsesmed, der rykker hurtigt ud og kan være på din adresse i løbet af ingen tid, så kontakt os!

Vi arbejder på at være Vestegnens foretrukne låsesmed, så søger du en lokal låsesmed, der kan være i Taastrup i løbet af kort tid, skal du kontakte os hos Albertslund og Bay´s Låseservice.

Vi har 25 års erfaring som låsesmed

Søger du en erfaren låsesmed, der kan levere høj kvalitet til gunstige priser? Vores erfaring og faglige ekspertise sikrer dig låseservice og løsninger udført i højeste kvalitet.

Som låsesmede har vi gennem årene haft berøring med mange forskellige områder indenfor vores fag. Du kan derfor roligt kontakte os, uanset opgavetype.

Erfaring med alle typer opgaver

Vi har erfaring fra mange områder indenfor vores fag og kan derfor hjælpe med det meste. Vi kan bl.a. klare opgaver indenfor:

  • Låsetjek, er dine låse tidssvarende?
  • Nøglefabrikation
  • Adgangskontrol
  • Gittersikring
  • Og meget andet…

Kontakt os også for døgnservice

Har du smækket dig ude og har brug for en låsesmed i Taastrup? Her er der også hjælp at hente, vi har nemlig også døgnservice. Så uanset hvornår på døgnet du har brug for at få en låsesmed ud, kan du kontakte os på 43 64 00 80.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Ønsker du et tjek af dine låse eller et tilbud på udskiftning af låsene i dit hus? Så garanterer vi en fair pris samt en faglig korrekt løsning. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på låseservice udført på din adresse i Taastrup.

Kontakt din låsesmed i Taastrup og omegn

Ring eller skriv til os allerede i dag på telefon 43 64 00 80 eller udfyld vores kontaktformular her på siden.