Har du adresse i Taastrup og brug for en låsesmed, der rykker hurtigt ud og kan være på din adresse i løbet af ingen tid, så kontakt os!

Hvem er vi? Hos Albertslund og Bay’s Låseservice er vi rutinerede og professionelle fagmænd, der sætter en ære i at udføre det bedst mulige arbejde. Vi arbejder på at være Vestegnens foretrukne låsesmed, så søger du en lokal låsesmed, der kan være i Taastrup i løbet af kort tid, skal du kontakte os hos Albertslund og Bay´s Låseservice.

Vi har 25 års erfaring som låsesmed

Søger du en erfaren låsesmed, der kan levere høj kvalitet til gunstige priser? Vores erfaring og faglige ekspertise sikrer dig låseservice af højeste kvalitet.

Hos os kan du være sikker på, at du altid får den bedste kvalitet og service til den bedste pris. Vi gør en dyd ud af at sikre, at alle medarbejdere altid møder til tiden og er positive og imødekommende. Vores arbejde er vigtigt for os, og vi forstår, at det også er vigtigt for dig. Vi har fokus på at forstå vores kunder og deres opgaver ordentligt, og vi gør vores bedste for at udføre kvalitetshåndværk.

Som låsesmede har vi gennem årene haft berøring med mange forskellige områder indenfor vores fag. Du kan derfor roligt kontakte os, uanset opgavetype.

Erfaring med alle typer opgaver

Hvilken slags opgave skal du have løst? Vi har erfaring fra mange områder indenfor vores fag og kan derfor hjælpe med det meste. Vi kan bl.a. klare opgaver indenfor:

  • Låsetjek, er dine låse tidssvarende?
  • Nøgler
  • Adgangskontrol
  • Gittersikring
  • Og meget andet…

Vi ønsker at udføre kvalitetsarbejde hver gang – uanset opgavens karakter. For os er ingen opgave for stor eller for lille. Er du i tvivl om, hvad du har brug for, og om vi kan løse din opgave eller andet indenfor vores fag, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi sørger for altid at behovsafdække, så vi kan rådgive dig i forhold til dit konkrete behov.

Kontakt os – vi har døgnservice

Har du smækket dig ude og brug for en låsesmed i Taastrup? Her er der også hjælp at hente, vi har nemlig også døgnservice. Vi kører ud i Taastrup og bestræber os på at være hurtigt fremme. Så uanset hvornår på døgnet du har brug for at få en låsesmed ud, kan du kontakte os på telefon 43 64 00 80 – døgnet rundt, alle ugens dage.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Ønsker du et tjek af dine låse eller et tilbud på udskiftning af låsene i dit hus? Så garanterer vi en fair pris samt en faglig korrekt løsning. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på låseservice udført på din adresse i Taastrup. Vores erfarne og kompetente medarbejdere står klar til at rådgive dig.

Kontakt din låsesmed i Taastrup og omegn

Hvilken opgave har du brug for at få løst? Hvor og hvornår har du brug for, at vi kommer ud til dig? Uanset opgavens omfang er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere. Ring eller skriv til os allerede i dag på telefon 43 64 00 80 eller udfyld vores kontaktformular her på siden.