Har du brug for en låsesmed i Køge, og gerne en der rykker hurtigt ud og kan være på din adresse i løbet af kort tid, så kontakt Albertslund og Bay´s Låseservice!

Vi arbejder på at være den bedste låsesmed syd for København, så søger du en dygtig og kompetent låsesmed, der kan være i Køge i løbet af ingen tid, skal du kontakte os.

Alle typer opgaver udføres

Vi har ekspertisen og erfaringen til at udføre stort set alle opgaver indenfor vores fag. Vi tilbyder udelukkende låsesystemer fra anerkendte leverandører som fx Assa Abloy.

Du kan derfor trygt kontakte os uanset hvilken opgave, du har behov for en låsesmed til. Vi kan bl.a. klare opgaver som:

Over 25 års erfaring som låsesmed Køge

Vores mange års erfaring og høje faglige ekspertise sikrer dig låseservice og løsninger af højeste kvalitet. Som låsesmede har vi igennem tiden udvidet til andre områder og dermed oparbejdet erfaring med mange forskellige områder indenfor faget. Du kan dermed trygt og roligt kontakte os, uanset din opgaves type og omfang.

Vi kører også døgnservice i Køge

Har du været uheldig og fået smækket dig ude, kan vi også tilbyde døgnservice. Så uanset hvornår på døgnet du får brug for en låsesmed, er du velkommen til kontakte os på 43 64 00 80.

Et uforpligtende og gratis tilbud

Ønsker du at få foretaget et eftersyn af dine låse, eller vil du have et tilbud på udskiftning af låsene i dit hus? Så giver vi en fair pris på en sikker og tidssvarende løsning. Få et uforpligtende tilbud på låseservice i Køge.

Kontakt os for et tilbud på 43 64 00 80 eller udfyld vores kontaktformular.