Bor du i Ishøj, og har du brug for en låsesmed Ishøj, der rykker hurtigt ud? Så kontakt os! Vores mission er at være den foretrukne låsesmed på Vestegnen.

Hurtig udrykning til Ishøj og omegn

Bor du i området omkring Ishøj, og søger du en lokal låsesmed, kan vi hos Albertslund og Bay´s Låseservice garantere hurtig udrykning over hele den københavnske Vestegn. Vi er hurtigt fremme, hvis uheldet er ude, og du har brug for akut låsehjælp.

25 års erfaring som låsesmed

Søger du en låsesmed, der kan levere god kvalitet til fordelagtige priser? Vores mangeårige erfaring og faglige ekspertise sikrer alle vores kunder en låseservice i højeste kvalitet.

Gennem mange års arbejde som låsesmede har vi gennem årene været i berøring med mange forskellige områder indenfor faget. Du kan derfor trygt kontakte os, uanset hvilken type låseopgave, du står og skal have udført.

Vi klarer alle typer opgaver

Vi spænder meget bredt og kan således hjælpe dig med de fleste slags opgaver. Vi har bl.a. stor erfaring indenfor følgende områder:

  • Låsetjek, tjek af om dine låse er sikre nok
  • Fabrikation af nøgler
  • Adgangskontrol
  • Gittersikring
  • Og meget mere…

Vi har også døgnservice

Uanset hvornår på døgnet du har brug for en låsesmed i Ishøj, kan du altid kontakte os på vores døgntelefon 43 64 00 80.

Få et uforpligtende tilbud

Skal du have omstillet dine låse, eller søger du en stærk pris på udskiftning af dine låse? Vi garanterer en god pris samt den helt rigtige faglige løsning. Kontakt os for et godt tilbud på låseservice i Ishøj og omegn.

Ring til os på telefon 43 64 00 80 eller udfyld vores kontaktformular her på siden.