Bor du i Brøndby og har brug for en erfaren låsesmed, der rykker hurtigt ud, og har mulighed for at være på din adresse i løbet af kort tid, så ring til os!

Vi arbejder målrettet på at være den foretrukne låsesmed for dig, der bor på Vestegnen, så søger du en lokal låsesmed i Brøndby, der kan være på din adresse på ingen tid, skal du kontakte Albertslund og Bay´s Låseservice.

Låsesmed med over 25 års erfaring

Vi har været i gang i mange år og kender derfor vores fag ud og ind. Vores mangeårige erfaring og vores faglige ekspertise sikrer dig låseservice og løsninger udført i allerhøjeste kvalitet.

Vi kan det hele og mere til

Gennem årene har vi været i berøring med mange områder indenfor vores fag, hvilket gør os i stand til at hjælpe med det meste. Vi kan bl.a. klare opgaver indenfor områderne:

  • Tjek af låsesystem, lever dine låse op til gældende krav?
  • Nøglefabrikation, dvs. fabrikation af nøgler
  • Adgangskontrolsystemer
  • Gittersikring og lignende
  • Og meget andet…

Låsesmed i Brøndby – døgnservice

Har du været så uheldig at smække dig ude, og er det sent på aftenen eller weekend? Her er der også hjælp at hente hos os, vi har nemlig døgnservice.

Uanset hvornår på døgnet du har brug for at få en låsesmed ud, kan du kontakte os på telefonnummer 43 64 00 80.

Vi giver gratis og uforpligtende tilbud

Har du brug for at få tjekket dine låse, eller ønsker du et tilbud på udskiftning af låsene i dit hus, så garanterer vi altid en fair pris samt en faglig korrekt løsning.

Kontakt os allerede i dag for en snak og et uforpligtende tilbud på låseservice udført på din adresse i Brøndby. Kontakt os på telefonnummer 43 64 00 80 eller benyt vores kontaktformular.