Er låsene i dit hjem eller virksomhed tidssvarende?

Indbrudstyve kommer som regel ind gennem vinduer og døre, og er din bolig eller virksomhed ikke ordentlig sikret, fordi dine låse er gamle eller utidssvarende, er du i risikogruppen for at få uønskede gæster.

Mange mennesker underkender eller tænker ikke over vigtigheden af at få tjekket låse i deres ejendomme. Andre igen får det ikke gjort, fordi de synes, udskiftning af låse er en dyr ekstraomkostning, som de ikke umiddelbart har lyst til at bruge penge på.

At udskifte låse kan være en langt billigere udgift end det beløb, man kan risikere at miste ved indbrud, hvis ens låse ikke er sikkerhedsgodkendte. Derudover kan man ved indbrud risikere at miste værdier, der ikke kan erstattes eller som har stor affektionsværdi.

Hos Albertslund og Bays Låseservice har vi mange års erfaring i udskiftning af låse og sikring af din ejendom eller virksomhed, og vi tilbyder et stort udvalg af såvel almindelige som mekaniske låse til sikring af hjemmet, erhverv og kommuner, herunder f.eks. låsekasser, hængelåse, terrassedørlåse, mellemdørlåse, slutblik og lign.

Vi kommer gerne ud og foretager en uforpligtende vurdering af kvaliteten af dine låse, og vi rådgiver dig grundigt, så du er klædt ordentligt på til at vurdere hvilken type lås eller sikring, der bedst dækker dit behov. Vi kører bl.a. i Ishøj, Brøndby, Taastrup og Vallensbæk.

For nærmere information eller bestilling af uforpligtende låsetjek kontakt os på 4364 0080.

Vi har også udført specialbestillinger og opsat havelåger med monteret lås.

Ruko 7812 lås bruges til terrassedøre med indvendig cylinder

Ruko 8788 lås monteres som ekstra lås med dobbelt cylinder 40 cm fra hovedlås.

Ruko 8765 lås bruges til hoved og bryggeres døre og monteres med dobbelt cylinder.

Ruko 565 lås bruges på hoved og bryggers døre og monteres med vrider.

Vindues lås monteres i top og bund eller i hver sin side.

Ekstra lås monteres på terrassedøre og skydedøre.