Adgangskontrol af professionel leverandør

Hos Albertslund og Bay´s Låseservice tilbyder vi professionelle løsninger inden for adgangskontrol, Vores løsninger dækker alle krav til en sikker hverdag samt tilgodeser behovet for fleksibilitet og daglig brugerkomfort.
Vi kan både levere adgangskontrol til mindre og større virksomheder, boligselskaber, institutioner, industri m.fl.

Adgangskontrol – mangeårig erfaring

Vore mangeårige erfaring inden for adgangskontrol er din garanti for, at vi altid kan tilbyde den løsning, der er mest optimal til dit behov. Og vi har ikke alene den rette uddannelse i bagagen. Vi har også erfaring fra mange års praktisk udførelse. Og vi uddanner os naturligvis løbende, så vi er i trit med nye muligheder og produkter på markedet.

Adgangskontrol – Skræddersyede løsninger

Har du behov for en specielt sammensat løsning, kan vi naturligvis også hjælpe. Behovsafdækning er vigtig for os for med et godt grundlag, er man sikker på den perfekte løsning. Vi kan sammensætte den helt perfekte adgangskontrol til dig.
Adgangskontrol, der løbende kan tilpasses
Med en adgangskontrol løsning fra Albertslund og Bay´s Låseservice er det muligt løbende at kombinere og opgradere din løsning. Du behøver således ikke udskifte hele systemet, hvis behovet ændrer sig hen ad vejen. På denne måde har du også en fremtidssikret løsning, der ikke pludselig går ud af produktion.

Vi handler med førende producenter på markedet

Vi handler med førende producenter på markedet. Så du kan være sikker på, vi udelukkende anvender kvalitetsprodukter som fx Salto og Smartair.

Salto Systems

Salto Systems har, siden opstarten i 2001, haft dét ene mål at udvikle adgangskontrolsystemer i verdensklasse. Målet er enkle og effektive adgangskontrolsystemer, der kan administrere brugeres adgangsbehov og låse alle døre uden indviklede og dyre, kablede systemer.

SMARTair

SMARTair er effektiv adgangskontrol med MIFARE teknologi – i en enkel, berøringsfri og brugervenlig løsning uden brug af nøgler og kabler. Det er let, sikkert og smart.

Grundig rådgivning

Vi sætter en ære i at rådgive dig grundigt, og et samarbejde starter altid op med en samtale, hvor vi analyserer dine behov og ønsker. Herefter præsenterer vi dig for de muligheder, der er tilgængelige på markedet. På denne måde er du sikret en adgangskontrol løsning, der er levedygtig i mange år.

Mange typer adgangskontrol

Adgangskontrol forefindes i mange varianter både trådløs og kablet. Løsningerne kan kombineres med en række øvrige funktioner som bl.a. tidsregistrering, kantinebetalinger, betaling til vaskeri, identifikation og server logon.

Vi kører over hele Sydkysten og Storkøbenhavn

Vi kører også ud til dig, og du betaler ikke mere, selvom du ikke bor i kommunen. Vi kører over hele Sydkysten og Storkøbenhavn, og vi kan være hurtigt ude hos dig, hvis du er ivrig efter at komme videre med projektet.

Vi kører bl.a. i Brøndby, Ishøj, Køge, Tåstrup og Vallensbæk samt alle kommuner i ovennævnte områder.

Kontakt os nu

Ring til Albertslund og Bay´s Låseservice på 4364 0080 hvis du har spørgsmål eller ønsker at aftale et uforpligtende besøg af en sikringstekniker. Du kan også kontakte os skriftligt her.

Smart Air system